Fijn dat u even komt kijken op onze website van de ICVG Bijbelclub Zoetermeer!

De Bijbelclub is meer dan 40 jaar geleden opgericht door de ICVG. ICVG is de afkorting voor de Interkerkelijke Commissie voor de geestelijke verzorging van Verstandelijk Gehandicapten. In deze Interkerkelijke Commissie zijn diverse kerkgenootschappen uit Zoetermeer vertegenwoordigd.

We komen als bijbelclub eens per week bij elkaar, waarin we zingen en naar een mooi Bijbelverhaal luisteren. In de pauze drinken we koffie, thee of cola..
We delen lief en leed met elkaar. De bijeenkomst duurt een uur en de leden worden gebracht en gehaald door een bus van de STAK “Stichting Activiteiten Verstandelijk Gehandicapten” te Zoetermeer, of door de ouders/verzorgers.

De bijbelclub wordt op iedere woensdagavond gehouden van 19:00 uur tot 20:00 uur in de Ichthuskerk aan de Parkdreef 258 in Zoetermeer. 

Minimaal 2x per jaar wonen we een speciale ICVG-kerkdienst bij van één van de kerken in Zoetermeer. Deze diensten zijn aangepast voor mensen met een verstandelijke beperking en zijn laagdrempelig, met veel muziek en uitleg in eenvoudige taal.


Deze kerken ondersteunen het werk van de ICVG met een jaarlijkse bijdrage, zodat we dit belangrijke werk mogelijk kunnen maken.

In december hebben we altijd de kerstviering samen met ouders en verzorgers.
Eén keer per jaar hebben we een uitje met de leden. Zo zijn we op in 2022 naar Diergaarde Blijdorp geweest en in 2023 naar Avifauna.

Word ook lid!

Wil je meer weten over onze Bijbelclub, of je als vrijwilliger inzetten? Kijk op de pagina "Vertelrooster en agenda" en kom een keer langs of vul het contactformulier in!


Bijgewerkt op 2 januari 2024

 

Bijbelclub

Welkom op de website van de Bijbelclub ICVG Zoetermeer